€ 23.50
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Je kunt je leven helen

'Je kunt je leven helen' is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

'Als je echt van jezelf houdt gaat het goed in je leven' is een van de uitgangspunten van Louise Hay. In 'Je kunt je leven helen' zet ze jou op de eerste plaats en laat ze je zien waarom dat zo belangrijk is.

Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je jezelf waardeert en accepteert is dat de sleutel tot positieve verandering. Jij 'maakt' zelf jouw ervaringen, jouw werkelijkheid en alles wat daarbij hoort.

Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor anderen zorgen, ook al denken we vaak dat het andersom hoort te gaan. Dat je je hiervan bewust wordt is een belangrijke eerste stap. Wanneer je vrede, harmonie en evenwicht schept in je gedachten, vind je dat in je leven en in je gezondheid terug. Liefde is overal en jij bent geliefd en liefdevol.

'Je kunt je leven helen' van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. En niet voor niets: Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.

Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties. Aan het eind van het boek vind je een praktisch overzicht van klachten en de gedachtepatronen die daar mogelijk aan ten grondslag liggen.

Algemeen
TitelJe kunt je leven helen
SubtitelHet basisboek voor een gelukkiger leven
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Paperback | 9789020213898 | 06 juni 2017 | 224 pagina's
Inhoud
Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 juni 2017
Aantal pagina's224
IllustratiesNee
Betrokkenen
HoofdauteurLouise Hay
Tweede AuteurAhlea Khadro
Co AuteurHeather Dane
HoofdredacteurIngrid van der Wal
Tweede RedacteurPhilip Baumgarten
Co RedacteurMaja Hamoen
HoofduitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
Vertaling
Eerste VertalerPhilip Baumgarten
Tweede VertalerMaja Hamoen
Co Vertaler(s)Edith Hagenaar
Originele titelYou can heal your life
Character
Overige kenmerken
Editie31
Gewicht365 g
Product breedte145 mm
Product hoogte21 mm
Product lengte220 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte145 mm
Verpakking hoogte21 mm
Verpakking lengte220 mm
Informatie van verkoper
EAN9789020213898
CategorieBoeken ❯ Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...