€ 22.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Laura’s Bakery kinderbakboek 1

Het Laura's Bakery Kinderbakboek

Het Laura’s Bakery Kinderbakboek: 30 recepten voor jonge bakliefhebbers

oor de jonge bakliefhebbers is er nu Het Laura’s Bakery Kinderbakboek. Met dit boek kan elk kind stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren en daarmee makkelijke en vooral heel lekkere koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes bakken.

De illustraties maken dit boek bijzonder leuk. Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd. De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 heerlijke recepten van Laura. Van ijsjes en cupcakes tot chocolate chip wafels, van appelflappen tot swirl koekjes, er zit voor iedereen wat lekkers tussen.

Natuurlijk is elk recept in dit kinderbakboek ook voorzien van een aantrekkelijke foto. Zoals in alle boeken van Laura zijn de recepten helder beschreven, niet ingewikkeld om te maken en zijn de ingrediënten goed verkrijgbaar. Het boek is praktisch uitgevoerd met een spiraalband en een harde kaft. De pagina’s zijn stevig en kunnen tegen een vlekje: helemaal kidsproof dus!

Met Het Laura’s Bakery Kinderbakboek krijg je gratis toegang tot een online omgeving die vol staat met leuke kleurplaten en meer.

Laura Kieft is bekend van het populaire bakblog Laura’s Bakery en schreef eerder de succesvolle boeken Het Basisbakboek, Het Laura’s Bakery Bakboek en Het Borrelhapjes Bakboek.

Algemeen
TitelLaura’s Bakery kinderbakboek 1 - Het Laura's Bakery Kinderbakboek
Subtitel30 stap voor stap recepten voor kinderen
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Hardcover | 9789462502574 | 16 juli 2020 | 96 pagina's
Inhoud
Taalnl
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 juli 2020
Aantal pagina's96
IllustratiesMet illustraties
Betrokkenen
HoofdauteurLaura Kieft
HoofduitgeverijForte Culinair
Overige kenmerken
Editie1
Gewicht807 g
Product breedte216 mm
Product hoogte14 mm
Product lengte289 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte212 mm
Verpakking hoogte16 mm
Verpakking lengte286 mm
Informatie van verkoper
EAN9789462502574
CategorieBoeken ❯ Kookboeken
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd2 - 10 jaar

Loading...