€ 20.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

'n Beetje leuk ouder worden

'n Beetje Leuk Ouder Worden van Wies Verbeek, als journalist gespecialiseerd in het onderwerp healthy aging, biedt inzichten en handige tips over gezond ouder worden.

'n Beetje Leuk Ouder Worden van Wies Verbeek geeft verrassende tips en wetenswaardigheden voor een gezond, lang en gelukkig leven. Een beetje leuk ouder worden, wie wil dat nou niet?

Als iemand weet hoe je een beetje leuk ouder kunt worden dan is het wel Wies Verbeek. Als healthy aging-journalist interviewde ze meer dan 80 wetenschappers en gezondheidsexperts met vragen als: waarom slapen we minder goed als we ouder worden? En hoe kunnen we die slaap verbeteren? Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond? Wat werkt écht om je lijf een beetje strak te houden? Welke oefening is het beste voor je botten? Kan hormoonsuppletie bijdragen aan een beter seksleven? Ze dompelde zich daarnaast onder in de vakliteratuur. De allerbeste tips die ze de afgelopen jaren opdeed, bracht ze bij elkaar in dit boek, veelal voorzien van haar eigen ervaringen.

’n Beetje Leuk Ouder Worden is een toegankelijk boek vol praktische tips en tricks op het gebied van voeding, mind, hormonen, beweging, uiterlijk en meer. Alles vanuit het idee: kleine moeite, groot resultaat. Een absolute must-read en een perfect cadeau voor iedereen die gezond, fit en gelukkig ouder wil worden.

‘'n Beetje Leuk Ouder Worden is zo’n boek waarvan je niet wist dat je erop zat te wachten. Deze indrukwekkende verzameling nuttige en zinvolle tips bespaart je zelf jarenlange research, je kunt er meteen mee aan de slag.’ – Anita Witzier

Algemeen
Titel'n Beetje leuk ouder worden
Subtitel101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Paperback | 9789026360091 | 25 oktober 2022 | 216 pagina's
Inhoud
Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 oktober 2022
Aantal pagina's216
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
Betrokkenen
HoofdauteurWies Verbeek
HoofduitgeverijAmbo|Anthos
Overige kenmerken
DyslexievriendelijkNee
Editie1
Extra groot lettertypeNee
Gewicht450 g
Product breedte165 mm
Product hoogte18 mm
Product lengte200 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte165 mm
Verpakking hoogte18 mm
Verpakking lengte200 mm
eWasteNee
Informatie van verkoper
EAN9789026360091
CategorieBoeken ❯ Gezondheid & Lichaam
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...